Buffet

Brood met boter en tapenade
Vitello Boschbeek kalfstartaar meyt tonijn sashimi en forel mayonaise
Huisgerookte zalm met Roseval salade en komkommer
Garnalen cocktail Hollandse garnalen en rievierkreeftstaartjes met sinasappel en avocado
Carpaccio met Parmezaanse kaas en pesto
Plateau met Parmaham, Coppa di Parma en gerookte rib-eye
Groene salade met feta en groene olijven

Visstoof van seisoen gebonden vis
Gamba’s met roergebakken paksoi, tomaat en knoflook
Runderstoof met paprika en aubergine
Oosterse kippendij met bosui en Teriyaki
Geitenkaas met couscous en gemengde noten
Tortilla 

Petit Grand Dessert proeverij van desserts (word uitgeserveerd)

Ons buttet is te reserveren vanaf 30 personen. De bovenstaande gerechten worden tegelijk op een buffet tafel geplaatst. De prijs per persoon bedraagt €44.50 dit is exculsief dessert. De kosten van een Petit Grand Dessert komt bedtraagt €5.–. Het dessert word per gast uitgeserveerd aan tafel.