HOOFDGERECHTEN

Vis 

Sliptong in de roomboter gebakken met zoete aardappelpuree, gebakken bloemkool en groene asperge € 21,75
Skrei met pastinaak, gekarameliseerde witlof, amandelen en zeekraal € 20,75
Zeevruchten risotto met rivierkreeftenstaartjes, gebakken gamba’s, coquille en dorade filet € 24,50

Vegetarisch

Cous Cous salade van cous cous met gebakken Halloumi, bieten en bospeen € 17,50
Risotto met roquefort, gepocheerde peer, gebakken venkel en groene asperge € 17,50

Vlees

Kalfsoester met truffelrisotto, bospaddenstoelen, spinazie en een kalfsjus € 22,75
Sucade geglaceerd met kalfsjus, zoete aardappel, bimi en oregano € 19,50
Diamanthaas met gebakken champignons, groene groente en een rode wijn jus
€ 19,50
Boschbeek Burger met rode ui, cheddar kaas, spek en truffelmayonaise € 16,75
Tamme Eendenborst met seizoen groente, spitskool en bundelzwammen € 20,75
Hertenbiefstuk met spruiten, knolselderij, bospeen en laurierjus

Runder Rib-Eye met een preitaartje van bladerdeeg en een grove mosterd jus

€ 22,75

€ 21,50

Bijgerechten

Friet
Gebakken aardappelen
Gebakken groenten
Groene salade
€ 3,75
€ 4,75
€ 4,25
€ 4,25
Heeft u een allergie of een intolerantie, meld u dit dan bij de gastheer of gastvrouw