25
18
terras2-600px
terras1-600px
07
22
06

Hoofdgerechten

Vis 

Sliptong met aardappelmousseline en gebakken seizoengroentes € 21.75
Gamba’s en coquille met paddenstoelenrisotto, gebakken groene asperges, spinazie en zeekraal € 24,50
Zalm met Hollandse asperges, kriel, botersaus en ei € 21.75

Vegetarisch

Falafel met zoete aardappel, gebakken courgette, aubergine en een compote van rode ui € 16,75
Risotto met gebakken paddenstoelen en groene asperge en een salade van spinazie € 16.50

Vlees

Kogelbiefstuk met roseval uit de oven, gebakken paddenstoelen, groene groentes en kalfsjus  € 18,75
Runderentrecote 300gr met roseval uit de oven, gebakken paddenstoelen, groene groentes en kalfsjus  € 25,50
Boschbeek Burger op een Patato-Buns met tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise € 16,75
Kalfs rib-eye met aardappelmousseline, spitskool en rode uien compote € 20,75
Kalfsoester met truffelrisotto, bundelzwammen en truffeljus € 22,75
Tamme eendenborst met aardappelgratin, seizoengroentes en een creme van schorseneren en peterselie € 20,75
Asperge Flamande, Hollandse asperges met beenham, kriel, botersaus en ei € 19,50
Lamsrump met gebakken Hollandse asperges, kriel en een jus van sjalot € 21.50
Heeft u een allergie of een intolerantie, meld u dit dan bij de gastheer of gastvrouw