HOOFDGERECHTEN

Vis 

Sliptong met aardappelmousseline en gebakken seizoengroentes € 21,75
Gamba’s en Coquille met paddenstoelenrisotto, gebakken groene asperges, spinazie en zeekraal € 24,50
Kabeljauw Salade op de huid gebakken kabeljauwfilet met een salade van babyspinazie, parelgort, rivierkreeftjes en sesam € 20,75

Vegetarisch

Falafel met zoete aardappel, gebakken courgette, aubergine en een compote van rode ui € 16,75
Risotto met gebakken paddenstoelen en groene asperge en een salade van spinazie € 16.50

Vlees

Kogelbiefstuk met roseval uit de oven, gebakken paddenstoelen, groene groentes en kalfsjus  € 18,75
Runderentrecote (300 gr) met roseval uit de oven, gebakken paddenstoelen, groene groentes en kalfsjus  € 25,50
Boschbeek Burger op een brioche bol met tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise € 16,75
Kalfsoester met truffelrisotto, bundelzwammen en truffeljus € 22,75
Tamme Eendenborst met aardappelgratin, seizoengroentes en een creme van schorseneren en peterselie € 20,75
Lamsrump met ratatouille, aardappel gratin en rozemarijn € 21.50
Heeft u een allergie of een intolerantie, meld u dit dan bij de gastheer of gastvrouw