VOORGERECHTEN

Vis

Huisgerookte zalm met een salade van Roseval, katenspek en crème fraiche, een chutney van rode biet € 9,25
Tonijn, kort gebakken in sesam met mango, avocado, rivierkreeftenstaartjes een een kerrie mayonaise € 9,25
Gamba’s met knoflook en kokos, pompoen en bosui € 11,75
Coquille met een tarte tatin van sjalot, witlof salade en een sinaasappel/vanille vinaigrette € 12,75

Vegetarisch

Halloumi gebakken Cypriotische geitenkaas met pompoen, spinazie, cashewnoten en een papadum € 8,50
Geitenkaas uit de oven met gepofte paprika, noten crumble en honing € 9,25

Vlees 

Carpaccio met pijnboompitten, rucola, Parmezaanse kaas en Aceto Balsamico € 8,75
Wildzwijnham met een salade van bospaddenstoelen, veldsla, coppa van wildzwijn en wortelmarmelade € 9,75
Eendenborst licht gerookt met eendenlever, een eendenbout rillette, bieten en kruidkoek  € 9,75
Zwezerik krokant gebakken kalfszwezerik met duivenborst, zoete aardappel en bundelzwam € 12,75
Heeft u een allergie of intolerantie, laat dit dan weten aan onze gastheer of gastvrouw

SOEPEN

Bisque van schaaldieren met gebakken gamba’s  € 9,75
Pompoensoep met geroosterde hazelnoten € 6,25
Bospaddenstoelensoep met truffelroom en enoki € 6,25