KERSTMENU € 58,50 4- GANGEN

VOORGERECHT
TONIJN / GRAVED LAKS
tonijn met sesam, mango chutney en wakame – oosterse graved laks zalm met soja, maanzaad en citroengras
of
STEAK TARTAAR
rundertartaat met krokante eidooier, peterselie, sjalot en Dijon mosterd

TUSSENGERECHT
ROODBAARS
op de huis gebakken met bulgur en pitamix, gemarineerde tomaat en gamba
of
DUIF
duivenborstfilet met bundelzwam en een dadel gevuld met eendenlever en spek

HOOFDGERECHT
HERTENRUGFILET
met schorseneren, gebakken spruiten, zoete aardappel en laurier jus
of
ZEEDUIVELFILET
met risotto, gepofte paprika, cashewnoten, spinazie en zeekraal

KERST DESSERT

Ons kerstmenu word geserveerd op vrijdag 24 december vanaf 17.00.
Op 25 en 26 december serveren wij ons menu tussen 12.00 tot 16.00.

Heeft u een intolerantie of allergie, laat het ons weten en geef het door